Keränen

Hurskaita muslimeja Oulussa ja muualla

Oulun imaami Abdul Mannan on hurskas mies. Ei ainoastaan siksi, että on imaami, eli lähin kristittyjen pappia vastaava hengenmies islamin piirissä, tai siksi, että hänen lähisukulaisiaan (ainakin avioliiton kautta) on ollut kirkastamassa Profeetan kunniaa (siunattu olkoon Hänen nimensä!) Isisin riveissä saavuttaen peräti marttyyrin seppeleen.  Oulun sosialidemokraattisella salafisti-imaamilla on myös vähintään välillisiä liikesuhteita yritystoimintaan, jolla on rahoitettu pyhää sotaa eli jihadia, kuten illan MOT paljastaa.

Mutta ei tämä vielä mitään. Hurskas imaami on näet todistettavasti kova poika rukoilemaankin. Se näkyy hänen otsansa pysyvästä tummahkosta kuhmusta (ks. linkki 1), joka on syntynyt nimenomaan uutterasta pään takomisesta lattiaan. Näitä erityisen hurskauden merkkeinä pidettyjä ihovaurioita näkee paljon salafisteilla muuallakin maailmassa. Tunnetuin merkin kantaja lienee Al-Qaidan egyptiläinen kakkosmies Ayman al-Zawahiri (ks. linkki 2).  Englannista vastaava merkki löytyy mm. usealta Oxfordin raiskausjengin jäseneltä (ks. linkki 3). Hurskaita kavereita.

Tervetuloa Suomeen, uusi normaali. 

 

Linkki 1:   https://yle.fi/uutiset/3-10716172

Linkki 2:   https://yle.fi/uutiset/3-7450700

Linkki 3:   https://www.bbc.com/news/uk-england-oxfordshire-36526128

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Uskonto on kansan oopiumia - niidenkin, jotka eivät kommentoi!

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala

Asiaan kuuluu myös tanskalaisen dokumentin mukaan virallisen ja salaisen puheen räikeä ero.

Käyttäjän TimoHietanen kuva
Timo Hietanen

On peräti niin hurskas, että on sopinut Demareiden varavaltuutetuksi.

Käyttäjän mikanter kuva
Mika Keränen

Niinpä. Ruotsissakin tuo on jo nähty, kuinka sikäläisille demareille kelpaavat jopa shariaa puoltavat ja homoja julkilausutusti vihaavat salafistit... No, kaikkein räikeimpiä tapauksia kai on jouduttu kiusallisen julkisuuden vuoksi potkimaan puolueesta, mutta joka tapauksessa ruotsalainen (viher-)vasemmisto on aina sietänyt (eli suvainnut) muslimeilta sellaisia "hurskauden" ilmauksia, jotka eivät kristittyjen kohdalla olisi tulleet kuuloonkaan. Ei ole mitään syytä olettaa, että suomalaiset vihervassarit olisivat sen täysipäisempiä. Quod licet Iovi, non licet bovi.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Kaksinaamainen arvopohja ja etninen sekä aatteellinen syrjintä tulee yhä enenevässä määrin ilmi juuri demareilta:

"Tuomiojan Erkki levitti sellaista salaliittoa aiheesta, että pyrkisin luomaan "eripuraa maahanmuuttajayhteisöissä", koska olen kurdi ja lelumies on arabi. He käsittelevät kaiken aina etnisyyden ja ihonvärin perusteella. Eivät ideologian, kun kyse on maahanmuuttajasta. Rinnastivat minut, kotoutuneen ja koulutetun liberaalin ateisti pakolaisen, jihadisti kytköksiä omaavan väkivalta ja rahankeräys rikollisen kanssa. Nauhoituksessa Reijo Paananen kysyy: "Mikä teidän ero on?!"

Näin pakolaisena Suomeen tullut Anter Yasa, joka silloisena demarina esti puoluetoverinsa mokaamasta itseään paljastamalla ehdokassuosikin hämärät kytkennät. Jatkuvasti tulee ilmi tapauksia, jotka viittaavat siihen, että Demarit ujuttavat islamia politiikkaan.
http://anteryaa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/273030-20...

Toimituksen poiminnat